Toggle Nav
My Cart
Close
  • Menu
  • Setting

Loyalty points

Voordelig winkelen met het spaarpuntensysteem van Gezondheidsgoeroe!

Bij Gezondheidsgoeroe willen we onze trouwe klanten extra belonen met korting door middel van een spaarpuntensysteem. Spaarpunten zijn geld waard. Je kan gebruik maken van je verdiende spaarpunten voor korting bij je volgende bestelling.

Hoe werkt het puntensysteem van gezondheidsgoeroe?

Wanneer je een aankoop doet op de webshop van Gezondheidsgoeroe kun je punten sparen. De punten die je spaart zijn geld waard. Deze spaarpunten kun je bij je volgende bestelling besteden of bewaren voor later. De punten zie je wanneer je ingelogd bent.

Voor elke euro die je besteedt (exclusief verzendkosten) krijgt je 1 punt. Er zijn meer manieren om aan punten te komen.

Hoeveel is mijn spaarpunt waard?

1 spaarpunt is gelijk aan 0,02 euro, 50 punten is gelijk aan 1 euro, en 250 punten is dan gelijk aan 5 euro. Je krijgt bij het inleveren van 250 punten €5 korting op je volgende bestelling!

1 euro = 1 punt ( € 0,02)

250 punten = 5 euro

Manieren om punten te sparen bij Gezondheidsgoeroe?

Je krijgt 1 punt voor elke euro die je besteedt bij Gezondheidsgoeroe (dit is exclusief verzendkosten).

Je krijgt ook punten voor het maken van een nieuwe account (15 punten) en voor het inschrijven op onze nieuwsbrief (25 punten).

Ook voor het schrijven van een productbeoordeling krijg je punten. Je krijgt 10 punten per beoordeling. Je kunt maximaal 20 punten per dag voor beoordelingen ontvangen.

Daarnaast kun je nog spaarpunten verdienen voor het aanbevelen aan een vriend van een product in onze webshop via e-mail. Je krijgt ook 10 punten hiervoor. Je kunt maximaal 20 punten per dag hiermee ontvangen.

Houd er rekening mee dat je ingelogd moet zijn om de punten te kunnen ontvangen.

1 punt per 1 euro die je uitgeeft bij Gezondheidsgoeroe (exclusief verzendkosten)

15 punten ---> voor het maken van een nieuwe account

25 punten ---> voor het inschrijven op onze nieuwsbrief (tijdens het maken van een nieuwe account)

10 punten ---> voor het schrijven van een productreview (maximaal 2 reviews per dag)

10 punten---> voor het e-mailen naar vrienden over een product

Let op: Je dient ingelogd te zijn om de punten te ontvangen!Hoe lever ik mijn spaarpunten in voor korting?

De punten die je hebt gespaard kun je bij een volgende bestelling gebruiken. Deze zijn zichtbaar op het moment dat je ingelogd bent. In de winkelwagen kun je aangeven hoeveel van je spaarpunten wilt gebruiken om af te rekenen. Hoe meer spaarpunten je inzet tijdens het afrekenen des te hoger de korting. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op je bestelling.


Waar kan je je spaarpunten saldo bekijken?

Je aantal gespaarde punten zijn te vinden onder mijn account - mijn spaarpunten. Je krijgt een overzicht waarin te zien is hoeveel punten je gespaard hebt en hoe lang de punten geldig zijn.


Hoe lang zijn je gespaarde punten geldig?

Je spaarpunten zijn 1 jaar geldig, 365 dagen. De spaarpunten die je als eerste hebt verdiend worden als eerste opgemaakt. Je krijgt een e-mail van ons 30 dagen voordat je punten dreigen te verlopen om je kostbare punten niet te verliezen.

Zijn mijn gespaarde punten inwisselbaar voor geld?

Je kunt je spaarpunten inwisselen voor korting op je bestelling. Deze zijn niet inwisselbaar voor geld. Je kunt je spaarpunten alleen in onze webwinkelgebruiken.

Slava Yurthev Copyright