Toggle Nav
My Cart
Close
  • Menu
  • Setting

Bestellen op Gezondheidsgoeroe

Gezondheidsgoeroe is de webshop voor al je gezonde producten

Je vindt hier gezonde voeding, gezonde dranken, verzorgingsproducten, keuken artikelen en ook nog eens gezonde recepten.


Verzenden

We verzenden onze producten naar de Benelux (Nederland, Belgie en Luxemburg), Engeland, Frankrijk en Duitsland.
In Nederland zijn de verzendkosten 5,50 per pakket. Bij een bestelling van 55 euro of meer zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten 8 euro. Bij een bestelling vanaf 75 euro zijn de verzendkosten naar deze landen gratis.


Meer informatie over verzenden

 

Spaarpunten

In onze webshop hebben een spaarpuntensysteem ontwikkeld om de loyaliteit van onze klanten te belonen! Spaarpunten kun je inwisselen voor korting op onze webshop bij een volgende bestelling.

Bij elke euro die je in onze webshop besteedt ontvang je 1 spaarpunt. Er zijn meer manieren om aan spaarpunten te komen. 250 punten is gelijk aan 5 euro korting.


Meer informatie over spaarpunten

 

Betalen

Bij Gezondheidsgoeroe zijn er veel betaalmogelijkheden! Zo kun je betalen met iDEAL (Nederland), via Paypal, via Overboeking, betalen met Bitcoin, Sofort banking, Bancontact (België) en Giropay (Duitsland). 

Wil je eerst zien wat je besteld hebt en binnen 14 dagen betalen? Bij ons kun je ook achteraf betalen!


Meer informatie over betalen

 

Retour

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet bevalt of niet goed is aangekomen. Je hebt dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen je geld terug te krijgen als je een product retour stuurt.

Er zijn alleen een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen.


Meer informatie over retouren


Mijn account

Een account aanmaken is gratis. Wanneer je een account bij ons heeft aangemaakt heeft dat meerdere voordelen. Zo kun je via ‘Mijn account’ altijd je bestelgeschiedenis terug zien, verlanglijsten aanmaken, producten vergelijken, extra korting krijgen door middel van spaarpunten en je spaarpunten balans inzien.

Wanneer je een digitaal product hebt gekocht kun je deze ook via je account downloaden. Je kunt via je account aanmelden en afmelden op onze nieuwsbrief,  account gegevens wijzigen, eigen reviews en gestelde vragen terugvinden en opgeslagen betalingsmethoden inzien. Een account aanmaken is dus zeker de moeite waard.

Een account aanmaken


Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Slava Yurthev Copyright